Om PT Mackan

Marcus alias PT Mackan följde för ett par år sen sin dröm om att arbeta med hälsa och träning och har sedan dess drivit sin verksamhet inom personlig träning och föreläsningar inom hälsa och träning.

Hur ser du på dig själv som PT, och finns det nån skillnad på PT Mackan och Marcus?
Om ärligheten ska fram så nej,” live as you learn” är mitt motto och det gäller dygnet runt. Jag är lite PT Mackan och lite Marcus hela tiden.  Jag har arbetat inom service i över tio år, framför allt i restaurangbranschen och har lärt mig att varje människa är unik och deras mål är unikt. Så visst, när jag arbetar är jag ju PT Mackan och min främsta uppgift att ge min klient precis vad den vill, men min filosofi om livet lyser igenom. Jag strävar alltid efter att vara brutalt ärlig.

Varför arbetar du som personlig tränare?
Passion. Allt handlar om passion. Hade jag varit ekonomiskt oberoende hade jag fortfarande tränat folk. Gratis.

Vad gör du när du inte tränar folk?
Tränar själv, svarar Marcus med glimten i ögat. Nej, men jag försöker ha distans och hittar på andra saker. Dock strävar jag alltid efter att leva sunt och när jag inte gör det mår jag bra ändå. Alla människor är olika, för min egen del behöver jag få gå loss ibland. Vare sig det är att gå ut med grabbarna på krogen eller trycka ett paket Ben and Jerrys glass. Jag vet att jag kompenserar det osunda genom att leva bra överlag.

Så du menar att du är mänsklig?
Hahaha… ja absolut, jag varken orkar eller vill leva så inrutat att det inte finns utrymme för annat än träning och hälsa. Eller för mig är det hälsa – att kunna göra lite som jag vill.

%d bloggare gillar detta: